Zorgverzekering vergelijken 2019 - Direct de goedkoopste afsluiten!

Elk jaar vergelijken meer dan één miljoen mensen hun zorgpolis. Vanaf begin november tot en met 31 december kunt u overstappen. Als u opzegt voor 31 december kunt u zelfs in januari nog een andere zorgverzekering kiezen.

Elk jaar overstappen, verstandig of niet?

Sommige mensen stappen elk jaar over naar een andere zorgverzekering. Hoewel het enige moeite kost, is het vaak toch verstandig om te doen. Elk jaar veranderen namelijk de polissen behoorlijk. En in uw situatie blijkt dan vaak een andere zorgverzekering beter bij u te passen.

Zorgverzekering vergelijken: waar te beginnen?

Grofweg vallen er twee dingen te vergelijken. Te beginnen met de basispremie. Als u weinig zorg nodig denkt te hebben, en geen gebruik maakt van aanvullende pakketten, loont het om te kiezen voor de goedkoopste basisverzekering. Eventueel in combinatie met een hoger eigen risico zodat uw zorgpremie nog lager is. De goedkoopste zorgverzekering is altijd de naturapolis, ook wel budgetpolis genoemd. Beperkte zorgkeuze tegen een lage premie! Wilt u toch een vrije keuze naar welk ziekenhuis u gaat? Vergelijk dan de restitutie verzekeringen.

Aanvullende zorgverzekering vergelijken

Ten tweede vergelijkt u de aanvullende pakketten. Als u bijvoorbeeld fysiotherapie nodig heeft, is het van belang dat er zoveel mogelijk behandelingen worden vergoedt door de zorgverzekeraar. In deze situaties is het de moeite meer dan waard om alle aanvullende zorgverzekeringen goed te vergelijken. We raden u dan ook aan om gebruik te maken van de uitgebreide zorgvergelijker die we aanbieden op de homepagina van onze website goedkoperezorg.nl.

VerzekeraarPremiePremie bij max. eigen risicoZorgkeuzeZorgverzekering afsluiten
€ 101,95€ 79,95Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 107,25€ 92,25Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 109,95€ 92,45Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 109,95€ 87,95Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 116,30€ 99,63Vrije keuzeBekijk informatie
Bekijk onze studenten zorgverzekeringen en bespaar veel geld in 2019!

Copyright 2017 - 2018 | Goedkopere Zorgverzekering - Direct alle zorgverzekeringen vergelijken en de goedkoopste zorgverzekering afsluiten!