Goedkoopste Zorgverzekering 2019

Simpelweg de goedkoopste zorgverzekering kiezen is meestal niet slim. Daarom geven wij je uitgebreide informatie over de goedkoopste zorgverzekering.

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Dit is door de overheid bepaald, zodat de zorgkosten zoveel mogelijk evenredig worden verdeeld onder de Nederlandse bevolking. Bovendien is het noodzakelijk als je onverwachts iets overkomt. Je kunt er altijd vanuit gaan dat je netjes wordt geholpen in het ziekenhuis. Dat vinden we als solidair land belangrijk, vrij logisch natuurlijk!

De goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland in 2019!

Op dit moment zie je nog de premies van 2018. Op 12 november zal deze site een grote update krijgen en worden alle premies actueel voor de zorgverzekering 2019! Vanaf dan is het mogelijk om goed te vergelijken en de goedkoopste zorgverzekering af te sluiten.

VerzekeraarPremiePremie bij max. eigen risicoZorgkeuzeZorgverzekering afsluiten
€ 101,95€ 79,95Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 107,25€ 92,25Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 109,95€ 92,45Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 109,95€ 87,95Beperkte zorgkeuzeBekijk informatie
€ 116,30€ 99,63Vrije keuzeBekijk informatie

De goedkoopste zorgverzekering vinden is best lastig!

De wereld van de zorgverzekeringen is niet altijd even helder. Naast de basisverzekering zijn er tientallen aanvullende pakketten om te vergelijken. Daar zit hem vaak de clou. Maar ook van de basis zorgverzekering lopen de premies behoorlijk uiteen. Wij geven duidelijkheid in de wirwar van zorgverzekeraars, pakketten, premies en polissen.

Goedkope zorgverzekering voor studenten

Goedkope zorgverzekering voor studentenSpeciaal voor studenten hebben we een aparte pagina samengesteld met een beknopt overzicht van alle informatie én bovendien een goede zorgvergelijker voor studenten. Als student heb je enkele voordelen zoals de zorgtoeslag waar je waarschijnlijk recht op hebt, maar ook het feit dat je vermoedelijk weinig zorg gebruikt. Je kunt dus makkelijker kiezen voor een goedkope zorgverzekering zonder speciale dekkingen. Aanvullende verzekeringen heb je dan ook niet nodig.

Bekijk onze studenten zorgverzekeringen en bespaar veel geld in 2019!

Copyright 2017 - 2018 | Goedkopere Zorgverzekering - Direct alle zorgverzekeringen vergelijken en de goedkoopste zorgverzekering afsluiten!